Penginapan Hotel Anjum


Ingin menunaikan Umrah sambil mengunjungi Kota Taif tetapi risau tentang tempat penginapan pada musim sejuk yang menusuk tulang? Kami di Syaza Travel & Tours, bekerjasama dengan Hotel Anjum untuk menawarkan anda Pakej yang terbaik bagi anda! Kami akan pastikan anda selesa dan sempurna.Tunaikan umrah dengan penuh keselesaan! Sertai pakej UMRAH ZIARAH TAIF dari Syaza Travel & Tours dengan harga serendah RM RM7,090*! untuk bulan Mac hingga April 2018!

Kami memastikan perkhidmatan yang TERBAIK dan terjamin! Sejajar dengan slogan kami, melayani tetamu Allah dengan Iltizam.

Rasai keselesaan pakej eksklusif kami iaitu Pakej Umrah Ziarah Taif dan tinggal di Hotel Anjum yang bertaraf 5 bintang!

Di Syaza, kami bekerjasama dengan Hotel Anjum untuk memastikan anda mempunyai pengalaman Umrah yang indah, selesa dan gembira serta berharga berpatutan.

Anjum Hotel from Amran AJ on Vimeo.

Nikmatilah Pakej Eksklusif Umrah Ziarah Taif Bertaraf 5 Bintang Hotel Anjum kami yang serba berpatutan, serendah RM7,090*!

 
img
 

Hijri Date: 29 جمادى الثانية, 1439

more tools..

Newsletter Subscription

Stay up to date with our early bird discounts, limited time promotions and special offers. Register here to receive our newsletter.

 
Powered by Net3000.ca Copy Rights Reserved © Syaza Travel & Tours Sdn. Bhd.(Co. No. 767327-A, KPL/LN 4960) 2018 :: Privacy Policy